titel kop

engels home terug contact

Hoe kiest u een puppie bij ons

Wanneer er bij ons puppies zijn geboren worden er zo snel mogelijk foto's op onze website en andere sociale media gepubliceerd. Op dat moment worden er nog geen puppies voor u gereserveerd. Er is dan nog niets te zeggen over de gezondheid, potentie en het karakter van de puppies.

Als u in een van onze puppies geïnteresseerd bent kunt u dit natuurlijk kenbaar maken aan ons. Op de contactpagina staat hoe u in contact kunt komen met ons. Geef uw gegevens aan ons door zodat we later contact met u op kunnen nemen.

Als onze puppies 6 weken oud zijn nemen wij dan terug contact met u op. Wij kunnen u dan meer informatie geven over de ontwikkeling van de pup van uw keuze en u kunt dan aangeven of u nog steeds belangstelling heeft voor die pup. Op dat moment kunt u de pup definitief reserveren door middel van een aanbetaling.

Wanneer alles goed is kunnen de puppies op een leeftijd van 10 weken bij de moeder weg en verhuizen naar de nieuwe eigenaar. Op dat moment kunt u de door u gekozen pup bij ons ophalen en ter plekke definitief beslissen of u de pup daadwerkelijk wilt kopen.

Wij vinden een klik tussen de pup en de nieuwe eigenaar heel belangrijk en verwachten van u dat u de verantwoordelijkheid neemt voor een periode van ongeveer 15 jaar. En natuurlijk staat u daar niet alleen voor en kunt u te allen tijde nog contact opnemen voor advies of informatie, en we vragen u ons op de hoogte te houden van het wel en wee van de hond en u.

homefoto
home terug contact
© Niets van deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden gecopieërd